2011 metų vestuvinių suknelių tendencijos

2011 birželis

Vasara – vestuvių metas. Panuojate savo šventę? Nuo ko pradėti pasiruošimą? Žinoma nuo suknelės! Šiemet ant podiumų buvo matyti visko, pabandysim viską sudėlioti ir susisteminti. Išsirinkite tai, kas tinka būtent Jums!

Klasika

Mėgstančioms romantišką stilių šiemet nebus sunku surasti svajonių suknelę. 2011 metų nuotakos rūbai ypatingai dvelkia romantika, trapiomis ir legvomis formomis, švelniomis detalėmis, pabrėžiančiomis nuotakos moteriškumą. Populiariausi modelių įvaizdžiai – princesės, undinės ir miško nimfos. Tai atsispindėjo ir vestuvinių suknelių stiliuose. Lyderiauja pūstos balinės, aptemptos gode ir klasikinės A formos vestuvinės suknelės. 

Gėlės

Romantika tai gėles. Taigi šiemet kuo jų daugiau ant jūsų suknelės, tuo atrodysite efektingiau. 3D gėlės tapo vienu iš svarbiausių akcentų 2011 metais. Į madą jos atėjo prieš kelis sezonus kaip maži, atskiri, vos pastebimi lapeliai, bet kaip gi jos paaugo per ta laiką! Milžiniškos gėlės su 3D efektu dabar žydi per visą vestuvinės suknelės sijono ilgį.

Kuklumas

2011 metais suspindėsite ir paprasta kuklia vestuvine suknele apjuosta plonu dirželiu per liemenį suteikiančiu romantikos ir tyrumo įspūdį. Graikško stiliaus, lengvai plazdančios suknelės taip pat madingos.

Laiptuoti sijonai

Šių metų naujiena – dviejų ar trijų dalių sijonai. Šis efektas išgaunamas derinant skirtingus audinius – plonus ir lengvus su standžiais audiniais. Laiptuotos ar glamžytos sijono klostės atrodo ypač puošniai ir suteikia suknelei karališką formą.

Puošni nugara

2011 metais nepamiršikme nugaros. Dizaineriai šiais metais nugaros iškirptę dekoruoja ypatingomis detalėmis  – nėriniais, brangakmeniais, karoliukais, raišteliais, gėlėmis ir kitomis formomis.

Spalvos

Pagrindinė vestuvinių suknelių spalva – balta ir šampaninė, tačiau vestuvinių rūbų dizaineriai vis daugiau ir drąsiau eksperimentuoja su spalvomis. Amerikiečių vestuvinių madų dizaineriai savo naujausioje kolekcijoje pristatė ne tik baltas sukneles, bet ir subtilių, alyvinių atspalvių, perlamutrinės pilkos ir šviesiai mėlynos spalvos vestuvines sukneles. Pasirinkdamos šias spalvas vis dėl to būsite arti klasikinio stiliaus. Drąsesnėms nuotakoms siūloma  rinktis juodas ir raudonas spalvas. Kai kurie dizaineriai nužingsniavo dar toliau, savo kolekcijoje pristatė net šviesiai žalios spalvos sukneles. Jei norite dar labiau išsiskirti, mėgstate iššūkius ir norite, kad jūsų šventė išties būtų įsimintina, rinkitės slapvingesnę suknelę.

Korsetai

Moteriškas siluetas tapo vestuvių mados pagrindas 2011 metais. Figūrą pabrėžiančios – korsetinės vestuvinės suknelės dominuoja beveik visose madų šou. Be to, korsetai su užakcentuotomis siūlėmis ir kaušeliais „bra“ tapo svarbiausiu tokių suknelių bruožu. Tik neišsigąskite, tai nėra 90 – tųjų Madonos stiliaus nusmailinti kaušeliai… dizaineriai yra ypatingai skoningi. Taigi seksualios vestuvinės suknelės tapo nepakeičiama palaima nuotakoms su tobulomis moteriškomis linijomis ir formomis.

Raukiniai raukiniai!…

Jei norite atrodyti pribloškiančiai nekeisdama suknelės spalvos, tuomet pritrenkite visus ypatingai ilgu ir pūstu suknelės sijonu, puoštu kelių aukštų organzos, nėrinių, tiulio raukiniais, ar gražiai krentančiomis drapiruotėmis per visą sijono ilgį. Kai kurie dizaineriai naudoja raukinius ir aukščiau juosmens linijos, sukuriant Viktorijos laikų stilių.

Daug daug taškelių!

Dizaineriai ir vėl eksperimentuoja retro tema atiduodami pagarbą laisvos ir nesuvažytos meilės laikotarpiui 1960-70. Šis įspūdis sukuriamas naudojant  įvairių tekstūrų taškuotus lengvus gracingus audinius.

Ne tik suknelė yra svarbi jūsų vestuvėse. Tam kad atrodytumet tiesiog pritrenkiančiai, būtinos visos smulkios detalės – pasirinkta šukuosena gali sugadinti ar dar labiau pagražinti jus. Nepamirškite makiažo, būkite pasiruošusios šokiruoti!